Uw online bakker

Wie zijn wij?

In Echt (Limburg), het smalste stukje van Nederland, werd in 1996 Luc Clout geboren. Al vroeg kwam hij in aanraking met het bakkersvak omdat zijn ouders ook een eigen bakkerij hadden. Honderd jaar na de oprichting van de Echte Bakker Clout BV, is Luc’s Bakery in 2021 ontstaan als reactie op de veranderende en moderniserende markt. Zo is het idee van een mooie webshop tot stand gekomen.

Onze kernwaardes

Onze visie is het verkopen van ambachtelijke producten van hoge kwaliteit, onze missie is om vers brood makkelijk en toegankelijk voor iedereen te maken omdat wij in heel Nederland leveren. We verkopen een groot assortiment aan brood en verschillende soorten broodjes, maar ook voor cake, vlaaien en taarten kan je bij ons terecht.

Onze werkwijze

Wij staan voor vers! Na een bestelling worden alle producten gebakken in de nacht voordat deze geleverd worden. In de bakkerij werken 12 bakkers die zorgen dat de producten vers gebakken klaarstaan voor verzending. Wij zijn een Limburgse bakkerij en verkopen dus ook de echte Limburgse vlaai die niet buiten Limburg te verkrijgen is. Limburgse klanten die verhuisd zijn naar de randstad staan versteld van de kwaliteit en versheid van de vlaaien die wij leveren!

© Luc's Bakery 2021. Alle rechten voorbehouden