Met passie en liefde gemaakt

Kersen reep 5-12 Pers

Op basis van een gistdeegbodem gevuld met de lekkerste kersen. Om de beste kwaliteit te garanderen worden onze vlaaien na het bakken middels snelle koeltechniek terug gekoeld en ingevroren. Door onze vlaaien in bevroren staat te verzenden garanderen wij dat deze niet beschadigd zal raken tijdens transport. We gebruiken een kleine hoeveelheid droogijs om de vlaai bevroren te houden. Bij ontvangst de vlaai laten ontdooien in de koelkast. U zult versteld staan van de versheid en kwaliteit!
As low as € 7,61
Gratis verzending
€3,75 verzendkosten

Op alle bestellingen

snel geleverd bij Lucs Backery
Snel geleverd in heel Nederland&België

Voor 17:00 besteld, morgen vers in huis

Altijd vers brood
Vers gebakken

Altijd heerlijk & vers brood in huis

ALLERGENE STOFFEN

Gluten  Melk SojaSulfiet 

 

INGREDIËNTEN

kersen (SULFIET), suiker, TARWEbloem, glucosestroop, water, maiszetmeel (gemodificeerd), plantaardige vetten (palm, kokos), gist, kersensap, broodverbetermiddel [plantaardige olie (raapzaad), suiker, plantaardig vet (palm), emulgator (E482), SOJAbloem, veldbonenmeel, enzymen (TARWE), aroma (boter)], plantaardige olie (raapzaad), bakkerszout, invertsuikerstroop, aardappelzetmeel, kleurstoffen (E163 (anthocyaninen), E150a (caramel), E160a (carotenen), E150a), aroma's (kers, aroma), voedingszuur (E330 (citroenzuur)), druivensap, TARWEmoutmeel, enzymen (TARWE), emulgatoren (E475 (polyglycerolesters van vetzuren), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren), E322 (lecithine) (SOJA)), zuurteregelaars (E330 (citroenzuur), E270 (melkzuur)), conserveermiddel (E202 (kaliumsorbaat)), antiklontermiddel (E535 (natriumferrocyanide)), kaliumjodide

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM

Omschrijving Waarde  
Energie (KJ) 1184   KJ
Energie (Kcal) 283   Kcal
Eiwit 2.624   g
Koolhydraten 62.138   g
  - Suikers 48.232   g
Vetten 2.241   g
  - Verzadigd 1.025   g
Voedingsvezels 0.619   g
Zout 0.205   g

Op basis van een gistdeegbodem gevuld met de lekkerste kersen. Om de beste kwaliteit te garanderen worden onze vlaaien na het bakken middels snelle koeltechniek terug gekoeld en ingevroren. Door onze vlaaien in bevroren staat te verzenden garanderen wij dat deze niet beschadigd zal raken tijdens transport. We gebruiken een kleine hoeveelheid droogijs om de vlaai bevroren te houden. Bij ontvangst de vlaai laten ontdooien in de koelkast. U zult versteld staan van de versheid en kwaliteit!

© Luc's Bakery 2021. Alle rechten voorbehouden