Met passie en liefde gemaakt

Abrikozen strooi 5-12 Pers

Op basis van een gistdeegbodem gevuld met de beste friszoete abrikozen. Afgewerkt met heerlijke boterkruimels. Om de beste kwaliteit te garanderen worden onze vlaaien na het bakken middels snelle koeltechniek terug gekoeld en ingevroren. Door onze vlaaien in bevroren staat te verzenden garanderen wij dat deze niet beschadigd zal raken tijdens transport. We gebruiken een kleine hoeveelheid droogijs om de vlaai bevroren te houden. Bij ontvangst de vlaai laten ontdooien in de koelkast. U zult versteld staan van de versheid en kwaliteit!
As low as € 7,61
Gratis verzending
€3,75 verzendkosten

Op alle bestellingen

snel geleverd bij Lucs Backery
Snel geleverd in heel Nederland&België

Voor 17:00 besteld, morgen vers in huis

Altijd vers brood
Vers gebakken

Altijd heerlijk & vers brood in huis

ALLERGENE STOFFEN

EI Gluten Melk Soja

INGREDIËNTEN

Abrikozenpulp,TARWEbloem, water, suiker, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, kokos), MELKpoeder(MELK,MELK), Gemodificeerd Zetmeel(E1414), EI(EI,EI), Plantaardige Olie(raapzaad), MELKpoeder (magere)(MELK,MELK), Plantaardig Vet(palm, kokos), TARWEzetmeel, gist, bakkerszout, invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E500), zout, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202), Emulgator(E471, E322(SOJA,SOJA)), enzymen(TARWE), Geleermiddel(E450, E516, E339), glucosestroop, kaliumjodide, Kleurstof(E160a, E160b), Meelverbeteraar(E300), MELKeiwit(MELK,MELK), TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E401), vitamine A, vitamine D3, weipoeder(MELK,MELK,MELK), Zuurteregelaar(E330)

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM

Omschrijving Waarde  
Energie (KJ) 1208   KJ
Energie (Kcal) 289   Kcal
Eiwit 3.154   g
Koolhydraten 46.786   g
  - Suikers 26.854   g
Vetten 9.566   g
  - Verzadigd 4.896   g
Voedingsvezels 0.774   g
Zout 0.334   g

Op basis van een gistdeegbodem gevuld met de beste friszoete abrikozen. Afgewerkt met heerlijke boterkruimels. Om de beste kwaliteit te garanderen worden onze vlaaien na het bakken middels snelle koeltechniek terug gekoeld en ingevroren. Door onze vlaaien in bevroren staat te verzenden garanderen wij dat deze niet beschadigd zal raken tijdens transport. We gebruiken een kleine hoeveelheid droogijs om de vlaai bevroren te houden. Bij ontvangst de vlaai laten ontdooien in de koelkast. U zult versteld staan van de versheid en kwaliteit!

© Luc's Bakery 2021. Alle rechten voorbehouden